ua en ru

У Миколаєві банда зловмисників здійснила збройний напад на ювелірний магазин

У Миколаєві банда зловмисників здійснила збройний напад на ювелірний магазин Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі

У Миколаєві сьогодні, 4 грудня 2017 року, банда зловмисників здійснила збройний напад на ювелірний магазин в районі Центрального ринку. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Миколаївській області.

"Сьогодні, 4 грудня, близько 13:45 в районі Центрального ринку у м. Миколаїв чотирьома невідомими, попередньо, із застосуванням автоматичної зброї, був скоєний розбійний напад на ювелірний магазин. Зловмисники були одягнені у чорну форму та у балаклави. Побивши вітрини та погрожуючи відвідувачам та персоналу крамниці, злочинці забрали ювелірні прикраси та сервер з записами камер відеоспостереження", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, свідок нападу викликав правоохоронців, втім нападникам вдалося втекти від поліції. У місті оголошено план "Перехват".

"На виході з крамниці розбійники натрапили на правоохоронців, які намагалися їх спинити, у відповідь на що злочинці відкрили вогонь у повітря та вчинили спробу втекти на автомобілі BMW. Автомобіль зловмисників переслідували п’ять екіпажів патрульної поліції, та на Одеській трасі втікачам вдалось відірватися", - йдеться у повідомленні.

Наразі за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 ККУ (Розбій), зловмисникам загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У Миколаєві банда зловмисників здійснила збройний напад на ювелірний магазинУ Миколаєві банда зловмисників здійснила збройний напад на ювелірний магазинУ Миколаєві банда зловмисників здійснила збройний напад на ювелірний магазинУ Миколаєві банда зловмисників здійснила збройний напад на ювелірний магазинУ Миколаєві банда зловмисників здійснила збройний напад на ювелірний магазин

Фото: місце події (mk.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Київській області у місті Біла Церква невідомий здійснив збройний напад на ювелірний магазин, внаслідок якого загинув охоронець.