ua en ru

У Миколаєві СБУ знешкодила банду наркоторговців, яку прикривав правоохоронець

У Миколаєві СБУ знешкодила банду наркоторговців, яку прикривав правоохоронець Фото: СБУ

Зловмисники займалися виготовленням і продажем ацетильованого опію

Служба безпеки України (СБУ) знешкодила у Миколаєві банду наркоторговців, діяльність якої прикривав правоохоронець. Про це повідомила прес-служба СБУ в Facebook.

"Організовану групу наркоторговців, сформовану за етнічною ознакою, знешкодила у Миколаєві СБУ спільно з поліцією і прокуратурою. Зловмисники під прикриттям міліціонера, займалися виготовленням і продажем ацетильованого опію в особливо великих розмірах через розгалужену мережу збуту в обласному центрі", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, правоохоронці затримали наркоділків під час оптової реалізації чергової партії наркотику.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу. У даний момент затримано 7 осіб, вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу і оголошення про підозру. Слідчі дії тривають.

У Миколаєві #СБУ знешкодила банду наркоторгівців, яку «кришував» правоохоронець Організовану групу наркоторгівців, сфор...

Опубліковано Служба безпеки України 15 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Київській області СБУ спільно з Державною службою фіскальної ліквідувала канал контрабанди психотропних речовин.