ua en ru

У Миколаєві п'яний чоловік погрожував підірвати будинок

У Миколаєві п'яний чоловік погрожував підірвати будинок Фото: поліція (facebook.com odesapolice)

Зараз за фактом злочину проводяться слідчі дії

У Миколаєві чоловік у стані алкогольного сп'яніння погрожував підірвати будинок. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції області.

Так, 20 вересня близько 12:30 в поліцію надійшло повідомлення від мешканців багатоквартирного будинку по вул. Прикордонної Заводського району Миколаєва про те, що нетверезий сусід веде себе неадекватно і загрожує підірвати будинок.

На місце події негайно виїхали рятувальники, слідчо-оперативна група відділу поліції і патрульні поліцейські.

Повідомляється, що на момент приїзду правоохоронців, агресивний громадянин перебував на балконі своєї квартири, розташованої на п'ятому поверсі вказаного будинку, погрожував підірвати будинок і, вигукуючи на адресу присутніх у дворі сусідів образливі слова, жбурляв у них скляні пляшки та інші речі.

Зазначено, що для з'ясування всіх обставин чоловіка було доставлено у Заводський відділ поліції.

Згідно з результатами медичної експертизи громадянин на момент скоєння протиправних дій, перебував у стані алкогольного сп'яніння.

За даним фактом слідчим відділенням Заводського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження, попередньо за ознаками ч. 1 ст. 296 КК України (Хулигансво). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років. Зараз вирішується питання про повідомлення підозри і обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 21 вересня, в Києві чоловік погрожував підірвати гранату.