ua en ru

У Миколаєві стався вибух: поліція встановлює обставини

У Миколаєві стався вибух: поліція встановлює обставини Фото: на місці події працюють вибухотехніки

За попереднім висновком експертів, стався вибух гранати

У центральному районі Миколаєва у ніч на 16 квітня стався вибух біля одного з приватних домоволодінь. За цим фактом розпочато кримінальне провадження, повідомляє прес-служба ГУНП у Миколаївській області.

Зазначено, що до поліції з повідомленням про вибух звернувся 57-річний власник приватного будинку в мікрорайоні Варварівка.

"Чоловік повідомив, що коли відчинялись автоматичні ворота гаражу його домоволодіння, з боку вулиці пролунав вибух. У результаті ніхто з людей не постраждав, окрім собаки господаря, яка в той момент перебувала біля воріт", - йдеться в повідомленні.


На місце прибула слідчо-оперативна група Центрального відділу поліції та вибухо-технічна служба. За попереднім висновком експертів, стався вибух гранати. Уламки вилучені та направленні на дослідження до Миколаївського НДЕКЦ МВС. Поліцейські встановлюють обставини події та причетних осіб.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) та п. 5 ч. 2 ст. 115 КК (умисне вбивство).

Нагадаємо, раніше вибух автомобіля у смт Новоолексіївка Генічеського району Херсонської області, який стався 14 квітня, кваліфікували як теракт.