ua en ru

У Миколаєві через відсутність опалення скасували заняття у школах

У Миколаєві через відсутність опалення скасували заняття у школах Фото: у школах Миколаєва призупинено навчальний процес

Навчальний процес у школах призупинено до 24 жовтня

У Миколаєві через відсутність опалення скасували заняття у школах. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Миколаївської міської ради.

"Теплогенеруючі компанії досі не отримали ліміти газу для проведення опалювального сезону, його початок відстрочено на невизначений період. У зв'язку з цим прийнято розпорядження міського голови про призупинення навчального процесу в школах", - йдеться в повідомленні.

За словами заступника міського голови Євгена Шевченка, у зв'язку з неможливістю дотримання температурних норм в школах і дитячих садах, міська влада зупиняє навчальний процес у школах до понеділка, 24 жовтня, також батькам рекомендується тимчасово не приводити дітей в дитячі садки.

Крім того, Шевченко додав, що у лікарнях міста включені електроконвектори, а в пологових будинках міста з допомогою побутових опалювальних електроприладів підтримують температуру, передбачену нормами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві до опалення підключили 96% житлових будинків.