ua en ru

У Миколаєві "мінували" військову частину

У Миколаєві "мінували" військову частину Фото: поліція (facebook.com odesapolice)

Розпочато кримінальне провадження

У Миколаєві у поліцію надійшло повідомлення про замінування військової частини. Про це повідомляє прес-служба управління Національної поліції у Миколаївській області на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"13 вересня близько 14.40 на спецлінію 102 надійшло анонімне повідомлення про те, що у Миколаєві по пр. Героїв України, на місці розташування 79-ої бригади ЗСУ через 25 хвилин має статись вибух. На місце події негайно прибули спеціалісти вибухотехнічної служби ГУНП, кінологи, працівники слідчо-оперативної групи Центрального відділу поліції, ДСНС, патрульні та швидка медична допомога. Поліцейські оточили район можливої небезпеки та евакуювали військових", - сказано у повідомленні.

Повідомлення про замінування військової частини не підтвердилось (ФОТО) 13 вересня близько 14.40 на спецлінію 102 надій...

Опубліковано Поліція Миколаївської області 13 вересня 2017 р.

Вказано, що правоохоронці, обстеживши будівлі та територію бригади, будь-яких предметів або пристроїв, що могли б становити загрозу життю та здоров’ю громадян, не виявили.

Робота військової частини була відновлена.

Розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.259 КК України "Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу небезпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Нагадаємо, раніше у Києві затримали чоловіка за неправдиве повідомлення про мінування Департаменту патрульної поліції.