ua en ru

У Києві затримали чоловіка за неправдиве повідомлення про мінування Департаменту патрульної поліції

У Києві затримали чоловіка за неправдиве повідомлення про мінування Департаменту патрульної поліції Фото: Нацполіція

Затриманий був у стані алкогольного сп'яніння

У Києві затримали чоловіка за неправдиве повідомлення про мінування Департаменту патрульної поліції. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

"Ввечері в чергову частину Дарницького управління поліції по спецлінії "102" звернувся невідомий з повідомленням про те, що Департамент патрульної поліції замінований. На місце виклику негайно виїхала слідчо-оперативна група і фахівці вибухо-технічних служб, кінологи та працівники ДСНС", - йдеться в повідомленні.

В результаті перевірки установи ніяких підозрілих або вибухонебезпечних предметів не виявлено. Евакуація не проводилася. В ході оперативно-слідчих дій правоохоронці затримали чоловіка. Ним виявився 28-річний місцевий мешканець, який протягом дня вживав алкогольні напої.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що більшість дзвінків про "минировании" київського метрополітену надходить з непідконтрольних української влади територій.