ua en ru

У Миколаєві на хабарі в 700 тис. гривень затримали заступника голови ДФС

У Миколаєві на хабарі в 700 тис. гривень затримали заступника голови ДФС Фото: у Миколаєві на хабарі затримали заступника голови ДФС

СБУ спіймала чиновника при отриманні останньої частини хабара в 250 тисяч гривень

Співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою затримали на хабарі у розмірі 700 тис. гривень одного з заступників голови управління Державної фіскальної служби в Миколаївській області. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Наголошується, що посадовець систематично вимагав та отримував гроші від місцевого бізнесмена за неперешкоджання у здійсненні підприємницької діяльності та припинення кримінального провадження, відкритого за фактом ухилення від сплати податків.


"Співробітники спецслужби затримали посередника в центрі Миколаєва під час отримання третьої частини хабара в розмірі 250 тисяч гривень. Загальна сума "траншів", переданих чиновнику, склала майже 700 тисяч гривень", - йдеться в повідомленні.

Зараз проводяться обшуки в службовому кабінеті та за місцем проживання чиновника.

У той же час генеральний прокурор Юрій Луценко у своєму Facebook написав, що мова йде про першого заступника голови ДФС в Миколаївській області Романа Підгородинського.

Нагадаємо, Служба безпеки України спільно з прокуратурою затримала на хабарі слідчогоодного з райвідділів Національної поліції в Харківській області.