ua en ru

У Миколаєві побили ветеранів Афганістану, є затримані

У Миколаєві побили ветеранів Афганістану, є затримані Фото: постраждалі ветерани Афганістану (Novosti-N)

У результаті бійки в місцевому офісі спілки ветеранів Афганістану постраждали чотири людини

У Миколаєві в місцевому офісі спілки ветеранів Афганістану сталася бійка, в результаті якої постраждали четверо членів спілки воїнів-інтернаціоналістів, поліція затримала 9 осіб. Про це йдеться в повідомленні поліції Миколаївської області.

Повідомляється, що представники кількох громадських об'єднань прийшли в офіс Миколаївської обласної спілки воїнів-інтернаціоналістів, щоб обговорити ситуацію, в результаті якої сталася сутичка між ними 09 травня на головній площі міста.

"Під час спілкування представники громадських об'єднань звернули увагу на наявність у приміщенні символіки, яка, на їх думку, належить до забороненої законом України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні і заборону пропаганди їх символіки", через що розпочалася бійка. На місце події прибули правоохоронці, які, локалізувавши протиправні дії, для з'ясування обставин інциденту і ступеня вини учасників, доставили в Центральний відділ поліції дев'ять осіб", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, до лікарів за медичною допомогою звернулися четверо учасників спілки воїнів-інтернаціоналістів, у яких зафіксовані тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Інформацію про інцидент внесено до журналу Єдиного обліку, вирішується питання про кваліфікацію події, попередньо, за ознаками ч. 1 ст.125 "Умисне легке тілесне ушкодження" і ч. 1 ст. 122 "Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження" КК України.

altalt

Фото: бійка в офісі спілки ветеранів Афганістану в Миколаєві

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Миколаєві поліція затримала чоловіка, що перевозив тротил.