ua en ru

Жодних юридичних наслідків сьогоднішнє голосування опозиції мати не буде, - Міщенко

Жодних юридичних наслідків сьогоднішнє голосування опозиції мати не буде. Про це журналістам заявив близький до опозиції позафракційний народний депутат Сергій Міщенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"На жаль, жодних юридичних наслідків сьогоднішнє голосування мати не буде, тобто ми просто зібралися, поговорили, зробили політичні заяви, але ми не створили тимчасову слідчу комісію, для створення якої у нас було 150 необхідних голосів", - сказав Міщенко.

Він вважає, що така ситуація головним чином викликана не позицією керівництва Верховної Ради, а ситуацією в самій опозиції: "Опозиція сьогодні роз'єднана... В опозиції діє принцип: коли всі себе бачать кандидатами у президенти, і тому такої єдності нема".

Міщенко підкреслив, що зокрема це стосується фракції "Удар", яка не у повному обсязі взяла участь у зборах: "Удар" демонструє обособлену позицію, і це неприпустимо... Надалі, щоб консолідувати наші зусилля і щоб дії реально були ефективними, необхідно перед кожним голосуванням проводити спільні зібрання і забезпечувати відповідну явку".

Читайте також: Опозиція повинна заблокувати парламент до включення системи Рада-3, - Яценюк