ua en ru

Жодних умов для послаблення санкцій проти Росії немає, - Грібаускайте

Жодних умов для послаблення санкцій проти Росії немає, - Грібаускайте Фото: Даля Грібаускайте (lrp.lt)

Грібаускайте зазначила, що якщо миру не буде в Україні, його не буде в Європі і світі

Жодних умов для послаблення санкцій проти Росії немає. Про це заявила президент Литви Даля Грібаускайте у ході прес-конференції за результатами зустрічі з президентом України Петром Порошенком у Харкові, повідомляє прес-секретар глави держави Святослав Цеголко у Twitter.

"Жодних умов для послаблення санкцій проти Росії нема. Якщо миру не буде в Україні, його не буде в Європі і світі", - заявила вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за словами Грібаускайте, більшість євроінтеграційних реформ України потрібні для набуття членства в НАТО.

Зазначимо, президент України Петро Порошенко зустрівся з президентом Литовської Республіки Далею Грібаускайте у Харкові. У зв'язку із зустріччю президентів до забезпечення громадського порядку та безпеки залучено 900 правоохоронців. Зазначено, що в центрі Харкова посилена охорона безпеки.

Порошенко під час зустрічі з Грібаускайте 9 червня 2017 року в Харкові обговорить подальше співробітництво з НАТО, а також посилення взаємодії між країнами для протидії агресії Росії.