ua en ru

В Нігерії сталася серія вибухів, загинули 9 осіб

В Нігерії сталася серія вибухів, загинули 9 осіб Фото: вибух (Pixabey)

Ще близько 13 осіб були поранені під час серії вибухів в Нігерії

У Нігерії в результаті серії самопідривів терористів-смертників загинули 9 осіб, більше десяти отримали травми. Про це повідомляє Reuters.

"У понеділок терористи-самогубці вбили 9 людей в результаті кількох вибухів в Майдугурі на північному сході Нігерії", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, через серіїю вибухів також були поранені 13 осіб. За повідомленнями поліції, останнім часом відбулося більше нападів в місті.

Наголошується, що жодна з груп не взяла на себе відповідальність за останні вибухи в Майдугурі, але використання терористів-смертників, особливо жінок-нападників в регіоні, є відмінною рисою терористичної організації "Боко Харам".

Так, частота вибухів смертників за останні кілька тижнів значно збільшилася, хоча велика частина атак в Нігерії призводить до того, що тільки терористи гинуть.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кількість загиблих від вибуху бензовозу в Пакистані зросла до 157 осіб, через що прем'єр-міністр Пакистану Наваз Шаріф перервав поїздку за кордон.