ua en ru

У Нідерландах розбився легкомоторний літак, є загиблі

У Нідерландах розбився легкомоторний літак, є загиблі Фото: місце розбитого літака (ad.nl)

Жертвами інциденту стали дві людини, які перебували на борту літака

У Нідерландах розбився легкомоторний літак, загинули двоє людей. Про це повідомляє AD.

"Розбився легкомоторний літак Cessna Reims F172N Skyhawk, який вилетів за п'ятнадцять хвилин до катастрофи з Роттердаму", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, дві невідомі особи, які перебували на борту літака, є єдиними жертвами інциденту. Літак летів низько і зачепив дерево, перш ніж впасти в поле.

Також повідомляється, що невідомо, що викликало аварію, але, за даними свідків, ця територія використовується для того, що вони називають "тестовими польотами".

"Вони вимикають двигун, летять і знову вмикають його. Це трохи страшно, коли я в полі з моїми поні", - сказав один із свідків.

Зазначається, що раніше літак цієї моделі був причетним до аварії 2012 року, коли ніхто не постраждав. Компанія Sand Air, який належить літак, відмовилася від коментарів.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що одна з тих, що вижили під час авіакатастрофи літака Boeing 737 на Кубі померла в лікарні.

Варто додати, що 18 травня на Кубі сталась Авіакатастрофа. Пасажирський літак впав на території між аеропортом Гавани та містом Сантьяго-де-Лас-Вегас у муніципалітеті Бойерос. За даними ЗМІ, всього на борту лайнера в момент події перебували 105 пасажирів і дев'ять членів екіпажу. Boeing належав мексиканської авіакомпанії Damojh. Американська корпорація Boeing заявила про готовність сприяти в розслідуванні авіакатастрофи на Кубі.