ua en ru

Янг Бойз - Шахтар: За все, що відбулося відповідальний тільки я, - Фонсека

Янг Бойз - Шахтар: За все, що відбулося відповідальний тільки я, - Фонсека Фото: Пауло Фонсека

Португалець бере на себе отвтственность

Головний тренер "Шахтаря" Пауло Фонсека прокоментував виліт з Ліги Чемпіонів своєї команди. Про це повідомляє сайт "гірників".

"Насамперед, хочу привітати «Янг Бойз». Хочу сказати, що ми насправді засмучені. Дуже прикро, що не вдалося пройти цей етап, тому що однією з наших головних цілей було дістатися до групового етапу Ліги чемпіонів. Все одно більшу частину матчу ми знову вели гру. У той же час в першому таймі вони чекали, коли ми помилимося. Так розпочався і другий тайм, до того моменту, як «Янг Бойз» забили перший м'яч. У нас ще до цього було два хороших шанси, але потім «Янг Бойз» забили два з трьох своїх моментів Потім у нас знову були хороші можливості. У нас було багато моментів і в першому таймі, і в другому. На жаль, нам не вдалося їх реалізувати сьогодні", - сказав Фонсека.

"Ми сьогодні засмучені. Перш ніж ви будете задавати мені запитання, хочу сказати: за все, що тут сталося, відповідальний тільки я. Це виключно моя вина. Не шукайте відповідальних серед гравців. Гравці повністю віддавалися. Якщо суперник забивав нам м'ячі, зрозуміло, що в чомусь ми помилилися. Як і говорив, я не шукаю відмовок. Синтетичне поле — зовсім не причина нашої сьогоднішньої невдачі. Є тільки один чоловік, який відповідальний за цю поразку. Ця людина — я", - додав наставник.

Нагадаємо, "Шахтар" поступився "Янг Бойз" у серії пенальті.