ua en ru

Янг Бойз - Шахтар: Наш матч буде дуже складним, - Фонсека

Янг Бойз - Шахтар: Наш матч буде дуже складним, - Фонсека Фото: Пауло Фонсека

Наставник поговорив про майбутній матч

Янг Бойз - Шахтар. Головний тренер "Шахтаря" Пауло Фонсека задоволений тим, як його підопічні починають розуміти його вимоги. Про це повідомляє сайт "гірників".

"Вчора у нас було тренування на синтетичному полі. Тутешнє поле трохи від нього відрізняється. Але можу гарантувати: це не буде ніякої відмовкою. "Янг Бойз" більш адаптований на ньому, грає на своєму стадіоні, але це не послужить відмовкою. Якщо подивимося останні роки чемпіонату Швейцарії з футболу, то зрозуміло, що "Янг Бойз" сильніше "Сьона". Вважаю "Янг Бойз" дуже сильною командою. Незважаючи на перемогу 2:0 — звичайно, це деяка перевага для нас — ми зустрінемося тут з командою, яка віддасть усі свої сили задля зміни результату. Ми повинні вийти серйозними на цю гру, щоб вона нас ніяк не здивувала і не створила жодних неприємних сюрпризів. Впевнений, наш матч буде дуже складним", - сказав Фонсека.

"Так, "Янг Бойз" почали багато сильніше, у них була ціла серія стандартів, яка дуже ускладнила нашу гру. Але потім вони створили лише один момент. Як тільки ми заволоділи м'ячем, ми стали показувати той футбол, який "Шахтар" завжди показує. Думаю, по команді вже видно багато того, чого саме я хочу. Зараз "Шахтар" вже відрізняється від колишнього, не кажу, краще він чи гірше. Команді є куди додавати і працювати. У майбутньому можна буде говорити, що це "Шахтар" Паулу Фонсеки. Я задоволений, як гравці себе показують і віддаються на полі", - додав тренер.

Онлайн-трансляція матчу "Янг Бойз" - "Шахтар" почнеться на РБК-Україна в 19:45.