ua en ru

Янг Бойз - Динамо: де дивитися матч

Янг Бойз - Динамо: де дивитися матч Фото: Янг Бойз - Динамо (fcdynamo.kiev.ua)

Де і коли почнеться гра

"Динамо" проведе матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти "Янг Бойз". Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:15, а дивитися матч можна на телеканалі 2+2. Букмекери вважають, що в майбутній зустрічі немає явного фаворита.

2 серпня, 21:15
Берн, "Стад де Суїсс"

Протистояння "Янг Бойз" - "Динамо" відбудеться увечері 2 серпня, стартовий свисток поєдинку прозвучить о 21:15 за київським часом. Трансляція в прямому ефірі покаже телеканал 2+2. Відразу після закінчення гри вийде програма "Профутбол", ведучі та експерти якої проаналізують основні моменти поєдинку.

Матч в прямому ефірі також можна подивитися в Швейцарії по Radio Gelb-Schwarz, SRF zwei, RSI La 2, RTS Deux, LAOLA1.TV, RTS Sport, а також в і Італії - RSI La 2 і Німеччини - LAOLA1.TV.

Нагадаємо, головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич взяв на матч-відповідь проти "Янг Бойз" 21 футболіста, при цьому в заявку на матч увійдуть 18 з них.

В Берн не полетіли Жуніор Мораес (він отримав мікротравму), а також Сергій Рибалка, Зураб Очігава Софія Альбертівна і Микита Бурда. Крім того, під питанням участь Сергія Сидорчука та Євгена Хачеріді.