ua en ru

Янг Бойз - Динамо 0-1: відео голу та огляд матчу

Янг Бойз - Динамо 0-1: відео голу та огляд матчу Фото: "Янг Бойз" - "Динамо" (twitter.com/BSC_YB)

Київський клуб гарантував собі єврокубкову весну

До уваги читачів РБК-Україна відео голу та огляд небезпечних моментів матчу 4 туру групового етапу Ліги Європи між "Янг Бойз" і "Динамо".

За два тури до фінішу групового етапу Ліги Європи команда Олександра Хацкевича гарантувала собі путівку в плей-офф, взявши реванш у "Янг Бойз" за поразку в кваліфікації Ліги чемпіонів.

У Берні краще почали господарі, які мали можливість забити швидкий гол. "Динамо" атакувало рідше, але гольових моментів створило більше. Але посміхнулася удача аж на 70 хвилині, вирішальним став гол Віталія Буяльського. Під кінець гри швейцарці огризнувся серією дальніх ударів, з якими впевнено впорався молодий голкіпер киян Георгій Бущан.

Янг Бойз - Динамо 0-1: відео голу та огляд матчуЯнг Бойз - Динамо 0-1: відео голу та огляд матчуЯнг Бойз - Динамо 0-1: відео голу та огляд матчуЯнг Бойз - Динамо 0-1: відео голу та огляд матчуЯнг Бойз - Динамо 0-1: відео голу та огляд матчуЯнг Бойз - Динамо 0-1: відео голу та огляд матчуЯнг Бойз - Динамо 0-1: відео голу та огляд матчуЯнг Бойз - Динамо 0-1: відео голу та огляд матчуЯнг Бойз - Динамо 0-1: відео голу та огляд матчуЯнг Бойз - Динамо 0-1: відео голу та огляд матчу

Вдалі виступи у груповому турнірі Ліги Європи дозволили "Динамо" вже після чотирьох турів забронювати одне з двох перших місць, забезпечивши собі вихід до плей-оф турніру.

До того ж, динамівці вже наступного туру, який відбудеться 23 листопада, можуть забронювати перше місце - для цього потрібно перемогти "Скендербеу".

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич: "У першу чергу потрібно привітати з єврокубкових дебютом Георгія Бущана, він зіграв на нуль. Футболісти "Янг Бойз" потужніше і десь нас продавлювали, але добре, що все так склалося. Можливо, в якихось моментах нам трохи і пощастило, але гострота біля наших воріт виникала лише після стандартних положень".

Нагадаємо, донецький "Шахтар" переміг роттердамський "Фейеноорд" в 4 турі групового етапу Ліги чемпіонів сезону 2017/18.