ua en ru

"Шахтар" вдруге обіграв "Феєнорд" у груповому раунді Ліги чемпіонів

"Шахтар" вдруге обіграв "Феєнорд" у груповому раунді Ліги чемпіонів Фото: "Шахтар" - "Феєнорд" (twitter.com/feyenoord)

Донецький клуб забезпечив собі місце у єврокубковій весні

Донецький "Шахтар" переміг роттердамський "Феєнорд" у 4 турі групового етапу Ліги чемпіонів сезону 2017/18. Матч відбувся у Харкові на стадіоні "Металіст" і завершився з рахунокм 3:1.

Першими в матчі відзначилися гості. Рахунок на 12 хвилині відкрив форвард "Феєнорда" Микола Йоргенсен, але вже через три хвилини Феррейра зрівнює рахунок у матчі, а ще через кілька хвилин "Шахтар" вийшов вперед завдяки голу Марлоса. На 68 хвилині Марлос оформив дубль.

В іншому матчі групи F "Манчестер Сіті" переміг "Наполі" з рахунком 4: 2. У "Манчестер Сіті" відзначилися Ніколас Отаменді, Джон Стоунс, Серхіо Агуеро і Рахім Стерлінг. У складі "Наполі" по голу забили Лоренцо Інсіньє і Жоржина (з пенальті).

Донецький клуб здобуває третю перемогу в груповому раунді Ліги чемпіонів і забезпечує собі місце у єврокубковій весні. Команда Фонсеки точно зіграє як мінімум у плей-офф Ліги Європи. А якщо не програє "Наполі" в наступному матчі - вийдуть в плей-офф ЛЧ.

Нагадаємо, УЄФА оштрафував донецький "Шахтар" за поведінку фанатів під час матчу 1 туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Наполі".