ua en ru

Незаконно утримуваний в СІЗО Росії українець Гриб не отримує необхідної меддопомоги

Незаконно утримуваний в СІЗО Росії українець Гриб не отримує необхідної меддопомоги Фото: Павло Гриб (facebook.com/Ігор_Гриб)

Батько Гриба заявив, що життя сина в небезпеці

Незаконно утримуваний в СІЗО Російської Федерації українець Павло Гриб не отримує необхідної медичної допомоги. Про це у Facebook написав його батько Ігор Гриб.

"За інформацією адвоката у Павла дуже виснажений вигляд, постіні скарги на біль у шлунку і животі. Загальний депресивний стан, як наслідок посилення психологічного тиску з боку слідства і адміністрації СІЗО. Немає ні ліків, ні мінімального диєтичного харчування. Внутрішня кровотеча може відкритись в любий час. Фахових медичних спеціалістів по хворобі Павла в Краснодарі нема. Надати медичну допомогу ніхто не зможе. Кожен день в СІЗО може бути останнім для Павла! Життя Павла в небезпеці", - написав він.

Крім того, батько українця повідомив, що сьогодні, 1 лютого, на засіданні Краснодарського крайового суду розглядалася апеляція на запобіжний захід Гриба. Він зазначив, що адвокат дізналася про судове засідання випадково.

"Все було зроблено так, щоб батьки не встигли приїхати", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у грудні 2017 року суд міста Краснодар (Російська Федерація) продовжив арешт українця Павла Гриба до 4 березня 2018 року.