ua en ru

New Balance - ортопедичні біотехнології

New Balance - ортопедичні біотехнології

Ми не помічаємо, скільки творчості і праці приховано за звичними технологіями, речами, їжею, одягом і взуттям. Людство з найдавніших часів намагалося забезпечити максимальний комфорт, зручність і безпеку. Ортопедичні кросівки New Balance - приклад того, як високі технології проникають в повсякденне життя.

Вразливе місце

Наша стопа має 26 кісток, три точки опори, допоміжну опору на пальцях. При ходьбі людина спочатку спирається на п'яту всією вагою, а потім переносить вантаж на дві точки опори передньої частини стопи. Найвразливіше місце - п'яткова область, там розташовані великі масивні кістки, нездатні пристосуватися до нахилу поверхні землі, невеликим камінню, шматочках дерев і іншим перешкодам. Невдалий нахил - і вивих забезпечений.

New Balance - ортопедичні біотехнології

Точки опори

Молодий дослідник-ортопед Уїльям Рейлі в далекому 1906 році бився над проблемою стабілізації людської стопи. Він звернув увагу на звичайних домашніх курей: вони з легкістю долають перешкоди і постійно знаходяться в динамічній рівновазі. У курей три видимих ​​точки опори. Саме їх взяв за основу свого унікального супинатора наглядова містер Рейлі.

П'ятка отримала свої три точки опори - новий баланс. Патент New Balance був досліджений провідними ортопедами і отримав високу оцінку.

Від ортопедії до спорту

За свою столітню історію бренд New Balance кілька разів змінив власників і в середині минулого століття повністю переорієнтувався з медичного профілю на спортивний. Кросівки з трьома додатковими точками опори оцінили бейсболісти, бігуни, легкоатлети та любителі джоггинга.

Картинки по запросу new balance baby

Технології

Компанія постійно проводить дослідження та є одним з провідних новаторів в області спортивного взуття. Впроваджені технології:

  • смарт-вентиляція і циркуляція повітря;
  • антибактеріальне просочення тканин;
  • швидкий водовідвід і висихання поверхонь;
  • якісний теплообмін;
  • еластичні матеріали і мембранні тканини;
  • пружна амортизація, патентована піна і десятки інших винаходів.

Картинки по запросу new balance
Добротні, красиві, легкі і практичні кросівки з логотипом «N» носили Білл Клінтон і Стів Джобс. Стійкість ноги в кросівках оцінили кращі баскетболісти і футболісти світу.

Сьогодні взуття легендарного бренду New Balance доступна в Україні. На сайті онлайн-магазину Intertop представлені якісні ортопедичні кросівки для дітей і дорослих. Елегантність, ергономічність і безпеку взуття цінують любителі спорту, бізнесмени, студенти і школярі.