ua en ru

Нетаньяху і Путін обговорили сирійський конфлікт і роль Ірану на Близькому Сході

Нетаньяху і Путін обговорили сирійський конфлікт і роль Ірану на Близькому Сході Фото: Біньямін Нетаньяху

Співрозмовники обговорили двостороннє співробітництво в галузі торгівлі

Президент Російської Федерації (РФ) Володимир Путін у Москві зустрівся з прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху для переговорів. Про це повідомляє "Радіо Совбода".

Як наголошується, співрозмовники обговорили двосторонню співпрацю у сфері торгівлі і в культурній і гуманітарній сферах, а також мирний процес між ізраїльтянами і палестинцями та ситуацію в Сирії.

Повідомляється, що в Московському єврейському музеї та Центрі толерантності Путін і Нетаньяху були присутні на відкритті виставки, присвяченій повстанню 1943 року у нацистському таборі смерті Собібор.

Після презентації прем'єр Ізраїлю заявив, що Ізраїль готовий запобігти будь-яким спробам такого типу ідеології, в першу чергу Ірану, який говорить про свій намір знищити" Ізраїль.

Ізраїль стверджує, що не підтримує жодну зі сторін у сирійському конфлікті, але ізраїльські літаки регулярно проводять повітряні удари на території Сирії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Біньямін Нетаньяху заявив, що Ізраїль виступає проти угоди Росії і США з приводу перемир'я на південному заході Сирії через зміцнення позицій Ірану в регіоні.