ua en ru

Непридатними для участі у боях на Донбасі виявилися 30% завербованих РФ “добровольців”

Непридатними для участі у боях на Донбасі виявилися 30% завербованих РФ “добровольців” Фото: військові РФ на Донбасі

Ще 10% “добровольців” відмовились підписувати контракт, не погодившись з його умовами

Непридатними для участі у бойових діях на Донбасі виявилися 30% завербованих Російською Федерацією “добровольців”. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначається, командування російських окупаційних військ для запобігання подальшому зростанню кількості злочинів та грубих порушень військової дисципліни у з’єднаннях і частинах військових РФ на Донбасі посилює вимоги до кандидатів на проходження військової служби, незважаючи на суттєвий поточний некомплект особового складу.

"З числа завербованих “російських патріотів”, які прибули у березні ц.р. з метою за винагороду прийняти участь у бойових діях проти сил АТО, 10% виявилися непридатними за морально-психологічними показниками, близько 20% - за станом здоров’я, а ще 10% “добровольців” - відмовились підписувати контракт, не погодившись з його умовами", - йдеться у повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей станом на 15 березня Командування росі...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 15 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Горлівці сталася бійка між військовими РФ із застосуванням холодної зброї, 2 загиблих.