ua en ru

Негода у Волинській області: знеструмлено 55 населених пунктів

Негода у Волинській області: знеструмлено 55 населених пунктів Фото: наслідки негоди на Волині

Зафіксовано також декілька випадків падіння дерев на проїжджу частину

У Волинській області внаслідок погіршення погодних умов увечері 17 червня було знеструмлено 55 населених пунктів. Про це повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що в п’ятницю ввечері внаслідок сильних поривів вітру та грозового дощу на території Волинської області виникло декілька випадків падіння дерев на проїжджу частину. Для ліквідації наслідків негоди залучались чергові варти пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС в області.


"Зареєстровано відключення електропостачання населених пунктів: у Володимир-Волинському районі внаслідок сильних поривів вітру знеструмлено 11 населених пунктів (10 повністю 1 частково), в Любомльському та Шацькому районах знеструмлено 35 населених пунктів (28 повністю 7 частково), у Старовижівському районі - 9 населених пунктів (3 повністю, 6 частково)", - йдеться в повідомленні.

У відомстві доповіли, що до ліквідації наслідків негоди залучено аварійно-відновлювальні бригади енергетиків.

Нагадаємо, на енергоблоці №1 Луганської ТЕС м. Щастя наприкінці березня 2016 року ставалася поломка, в результаті чого в Луганській області частково було обмежено енергопостачання.