ua en ru

Через негоду "Укравтодор" просить утриматися від поїздок на далекі відстані

Через негоду "Укравтодор" просить утриматися від поїздок на далекі відстані Фото: негода в Україні (odesa.dsns.gov.ua)

Негода в Україні може призвести до порушення руху транспорту

Через негоду в Україні "Укравтодор" просить українців утриматися від поїздок на далекі відстані. Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Укравтодору".

Як зазначається, завтра 3 березня 2018 року, внаслідок впливу активного циклону в Україні очікуються складні погодні умови: сильний сніг з переходом в дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах країни ожеледиця.

"Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, що становитиме 2 (жовтий) рівень загрози порушення руху автотранспорту, ускладнення роботи електричних мереж, комунального господарства. Просимо утриматися від поїздок на далекі відстані", - йдеться у повідомленні.

ІНФОРМАЦІЯ про складні погодні умови в Україні 3 березня 2018 року Внаслідок впливу активного циклону в Україні очікуют...

Опубліковано Укравтодор 2 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що синоптики попереджають про погіршення погодних умов 3 березня. У ряді регіонів України очікуються сильні снігопади та хуртовини.