ua en ru

Негода в Україні: ускладнено рух на трасі Одеса-Київ

Негода в Україні: ускладнено рух на трасі Одеса-Київ Фото: дорога Одеса-Київ (twitter.com/MVS_UA)

На дорозі спостерігаються кілометрові затори

У зв’язку із сильним снігопадами у четвер, 18 січня, ускладнено рух на автодорозі Одеса-Київ. Про це повідомляє прес-центр Міністерства внутрішніх справ України.

"Ускладнено рух на автодорозі Одеса-Київ в Уманському районі у напрямку Києва. Для усунення перешкод на дорозі працює ДСНС та поліція", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, до особливого розпорядження із 9:00 ранку діє обмеження руху вантажного та великогабаритного транспорту по трасі М-05 Київ-Одеса км 273 + 210-км 464 + 122.

Негода в Україні: ускладнено рух на трасі Одеса-КиївНегода в Україні: ускладнено рух на трасі Одеса-КиївНегода в Україні: ускладнено рух на трасі Одеса-КиївНегода в Україні: ускладнено рух на трасі Одеса-КиївНегода в Україні: ускладнено рух на трасі Одеса-Київ

Фото: затори на трасі Одеса-Київ (twitter.com/MVS_UA, dsns.gov.ua)

Громадяни, котрі подорожуть у цей час даною трасою повідомляють, що на дорозі спостерігаються кілометрові затори та снігові замети неподалік від Умані.

По радио сказали, что трасса Киев Одесса с незначительными пробками и легкими осадками. Мы всей маршруткой улыбнулись и едем дальше по встречке по трассе Киев-Одесса. 2 часа провели в снежном плену. Воду пьём по маленьким глоточкам , бутерброды оставили Мару а сами едим леденцы. По трассе в некоторых местах снега по пояс, перил не видно. Бензин заканчивается, но все въезды на заправки замело. 10 км пробка и одна машина МЧС, которая недавно приехала и пытается сдвинуть первую фуру с места. Ни одной снегоуборочной машины в зоне пробки нет, потому что фуры перекрыли дорогу.

Опубліковано Кристиною Коваленко 18 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві в четвер, 18 січня, скасували обмеження на в'їзд, яке діяло до 11:40. У Вінницькій і Черкаській областях залишається скупчення автомобілів. Загалом у зв'язку з погодними умовами ситуація на деяких автодорогах залишається складною.