ua en ru

Негода в Україні: в межах Закарпатської області відновлено рух транспорту

Негода в Україні: в межах Закарпатської області відновлено рух транспорту Фото: негода в Україні (facebook.com/rostyslav.behesh)

Наразі дорожня техніка працює над очищенням доріг від снігу

В межах Закарпатської області станом на ранок 4 грудня 2017 року відновлено рух транспорту, який було обмежено через негоду в Україні. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"У зв’язку із зменшенням інтенсивності випадання снігу, з 08:30 год. 04.12.2017 р. відновлено проїзд для великовагового транспорту на а/д М-06 Київ-Чоп в межах Закарпатської області. Проїзд по всіх дорогах області забезпечено", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі дорожня техніка працює над очищенням доріг від снігу та обробкою протиожеледними матеріалами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчора, 3 грудня 2017 року, у зв'язку з різким погіршенням погодних умов у двох областях України було обмежено рух транспорту. Зокрема такі обмеження введено у Львівській і Закарпатській областях.

Зазначимо, на Закарпатті несподіваний сніг спровокував справжню проблему для автомобілістів та комунальників, зокрема утворився чималий затор на Абранському та Латірському перевалах.