ua en ru

Негода в Україні: поліція повідомляє про обмеження руху для вантажівок у трьох областях

Негода в Україні: поліція повідомляє про обмеження руху для вантажівок у трьох областях Фото: погода (Віталій Носач, РБК-Україна)

Рух буде обмежено у Київський, Одеській та Черкаській областях

Через негоду в Україні у трьої областях буде обмежено рух вантажного транспорту. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Національної поліції України у Facebook.

Повідомляється, що відповідно до рішення Київської міської державної адміністрації, цієї ночі, з 17 на 18 січня, з 00:00 на період снігопаду буде обмежено в’їзд до Києва великовагового та великогабаритного транспорту з усіх напрямів. Крім того, з 20:00 17 січня обмеження діятимуть на в’їздах до Київської області, а з 00.00 18 січня - обмеження руху поширяться й на Одеську область.

Друзі, зверніть увагу! У #Київ, Київській та Одеській областях буде обмежено рух вантажного транспорту Рішенням К...

Опубліковано Національна поліція України 17 січня 2018 р.

"Станом на 19.30 затори чи скупчення автотранспорту на автошляхах відсутні. Окрім Києва, Київської та Одеської областей, з 20:00 буде обмежено рух вантажного транспорту ще в Черкаській області", - йдеться у повідомленні.

Тримаємо вас в курсі ситуації на дорогах країни Станом на 19.30 затори чи скупчення автотранспорту на автошляхах відс...

Опубліковано Національна поліція України 17 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за словами прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, через негоду в Україні всі служби мають бути мобілізовані до цілодобової роботи.