ua en ru

Негода в Україні: прикордонники повідомляють про обмеження роботи КПП в Одеській області

Негода в Україні: прикордонники повідомляють про обмеження роботи КПП в Одеській області Фото: прикорданник (УНІАН)

Прикордонники просять громадян утримуватися від поїздок найближчим часом

Через негоду в Україні в Одеській області обмежено роботу низки пунктів пропуску. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

Як зазначається, наразі через негоду в Україні у деяких районах Одеської області відбулося обривання ліній електропередач та знеструмлення, що призвело до ускладнення руху через пункти пропуску на українсько-молдовському кордоні.

"Наразі в Одеській області не здійснюється пропуск в пунктах пропуску "Долинське" (Ренійський район) та "Табаки" (Болградський район), а пасажиро-транспортний потік перенаправляється охоронцями кордону у найближчі пункти пропуску "Рені" та "Виноградівка", де несуть службу прикордонники Ізмаїльського загону. Крім того, тимчасово не проводиться оформлення транспортних засобів в пунктах пропуску "Градениці" (Біляївський район) та "Серпневе" (Тарутинський район). Рух перенаправлений у сусідні пункти пропуску - "Кучурган" (Роздільнянський район) та "Малоярославець" (Тарутинський район), що на ділянці відповідальності Білгород-Дністровського району", - йдеться у повідомленні.

Так, прикордонники просять громадян, які планують перетинати кордон у цих автомобільних пунктах пропуску утримуватися від поїздок найближчим часом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через снігопад в Україні рух по трасі Київ-Одеса з 15:00 максимально обмежено.