ua en ru

Негода в Україні: у Миколаївській області скасували низку автобусних рейсів

Негода в Україні: у Миколаївській області скасували низку автобусних рейсів Фото: негода у Миколаївській області (facebook.com/MNSMYKOL)

Миколаївська ОДА звернулася до перевізників з проханням обмеження або відміни перевезень

У Миколаївській області через сильний сніг, хуртовини, низькі температурні показники та ожеледь на дорогах підприємства-перевізники відмінили сьогоднішні рейси по області. Про це повідомляє начальник управління інфраструктури Миколаївської ОДА Андрій Максименко.

У зв’язку з ускладненням погодних умов на території Миколаївської області, скасовані автобусні рейси, - про це повідоми...

Опубліковано Телеканал "Миколаїв" 27 лютого 2018 р.

У "Оріон-Авто" скасували сьогоднішні рейси з Миколаєва до Березанки, села Красненьке, Лисої Гори, Воєводського, Новопавлівки, Веселинового, Курячих Лоз, Варюшино та Очакова.

Своєю чергою, підприємство "Автомобіліст" повідомляє про скасування рейсів Миколаїв-Антонівка, Братське-Миколаїв і назад, Нововасилівка-Миколаїв, Нова Одеса-Антонівка, Мостове-Миколаїв, Миколаїв-Людмилівка.

Крім цього, скасовано рейси з Южноукраїнська до Одеси о 12:55 та 14:20.

Зазначається, що вчора, 26 лютого, у зв'язку з прогнозом про погіршення погодних умов в Миколаєві та Миколаївській області, Миколаївська ОДА звернулася до перевізників з проханням обмеження або відміни перевезень пасажирів.

До уваги жителів області: у зв’язку з погодними умовами відмінено ряд автобусних рейсів У зв’язку з погіршенням погодни...

Опубліковано Миколаївська обласна державна адміністрація 27 лютого 2018 р.

Нагадаємо, сьогодні, 27 лютого, з 08:00 через негоду на територію Одеси обмежений в'їзд вантажного та великогабаритного транспорту.