ua en ru

Негода в Україні: у Луганській області без світла залишаються понад 2000 споживачів

Негода в Україні: у Луганській області без світла залишаються понад 2000 споживачів Фото: в Луганській області знеструмлено 5 н.п. (УНІАН)

У Луганській області повністю знеструмлено 5 населених пунктів

Через негоду в Україні в Луганській області у четвер, 1 березня, без світла залишились 2036 споживачів на підконтрольній території Луганської області. Про це повідомляє прес-служба ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання".

Зазначається, що повністю знеструмлені п'ять населених пунктів (Фомівка, Преображенне, Новозванівка, Вискриле, Байдівка) частково - ще чотири (Гончарівка Троїцьке, Шульгинка та Половинкине).

"Крім того, зафіксовано 125 заявок від споживачів по мережі 0,4 кВ. Найбільша кількість (59) - на території обслуговування Лисичанського РЕМ", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у зв'язку з негодою в Україні за останню добу знеструмлено понад 170 населених пунктів у 10 областях. Зокрема, в Донецькій області без світла залишається 42 населених пункти, у Черкаській - 23, Миколаївській - 23, Одеській - 20, Дніпропетровській - 16, Харківській - 15, Херсонській - 13, Запорізькій - 9, Сумській - 8 та Київській - 5.