ua en ru

Негода знеструмила Ізмаїл в Одеській області

Негода знеструмила Ізмаїл в Одеській області Фото: Ізмаїл повністю знеструмлений через снігопад (facebook.com malench.malenko)

Місто також залишився без водопостачання та опалення

Сильні снігопади і шквальний вітер повністю знеструмили Ізмаїл в Одеській області. Про це на своїй сторінці у Facebook написав мер міста Андрій Абрамченко.

За його словами, вже ведуться роботи по відновленню електропостачання, а також активується резервне підключення по лінії судноремонтних заводів для забезпечення електрикою бойлерних та котелень.

Абрамченко також повідомив, що для забезпечення правопорядку вулиці міста патрулюватимуть посилені наряди Нацгвардії і попросив жителів по можливості не залишати свої будинки.

"Шановні измаильчане, роботи по відновленню енергозбереження міста Ізмаїла тривають у двох напрямках - це резервна лінія 110 кіловольт і забезпечення водонасосних станцій та котелень від генераторів по лінії судоремзаводов. Роботи плануємо завершити до вечора. З метою недопущення правопорушень у темний час доби будуть введені додаткові патрулі нацгвардії. Шановні измаильчане, ще раз звертаюся до вас з проханням не залишати свої будинки", - написав Абрамченко.

Уважаемые измаильчане, работы по восстановлению энергосбережения города Измаила продолжаются по двум направлениям - это ...

Опубліковано Андреєм Абрамченком 18 січня 2018 р.

Також місцеві жителі повідомляють про відсутність водопостачання та опалення в місті.

Нагадаємо, через негоду з 15:00 траса Київ-Одеса повністю закрита для руху транспорту.