ua en ru

Деякі учасники стрілянини на Закарпатті вже затримані, - Слободян

Деякі учасники стрілянини на Закарпатті вже затримані, - Слободян Фото: Олег Слободян прокоментував стрілянину на Закарпатті

У зв'язку з даним інцидентом прикордонники прийняли заходи по посиленню охорони кордону

Деякі учасники стрілянини на Закарпатті вже затримані. Про це заявив помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян в ефірі телеканалу "112 Україна".

"4 людини, які отримали поранення, перебувають у лікарні. Їх особи встановлені, вони дають свідчення. Що стосується інших учасників, то там їх залишилося кілька людей. Деякі з них затримані, місце інших встановлюється...Ми спільно з Нацполіцією змогли встановити особи цих людей. Це дійсно люди, які потрапляли в поле зору як можливі контрабандисти", - сказав він.


Крім того, Слободян повідомив, що через стрілянину на Закарпатті прикордонники прийняли заходи по посиленню охорони кордону.

Слободян також підтвердив, що стрілянина на Закарпатті стала результатом розборки за грошові кошти між контрабандистами сигарет.

Нагадаємо, на Закарпатті у селі Нижня Апша в ніч на 31 серпня виник конфлікт між двома групами чоловіків через контрабанду сигарет, що переріс у стрілянину з вогнепальною зброєю.