ua en ru

Невідомі влаштували стрілянину поблизу поліцейського посту на трасі Одеса-Київ

Невідомі влаштували стрілянину поблизу поліцейського посту на трасі Одеса-Київ Фото: місце події (www.facebook.com)

Біля поста невідомі особи влаштували стрілянину в присутності поліції

На трасі Одеса-Київ біля села Дачне поблизу посту поліції невідомі влаштували стрілянину. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на публікацію речника поліції Одеської області Руслана Форостяка в Facebook.

Втім, "Київ Оперативний" у Facebook повідомляє про те, що внаслідок інциденту є поранені. Невідомі у масках зайшли на пост зі сторони села, одразу, як на посту вимкнули світло. Зазначається, що "інспектори поліції спокійно спостерігали і абсолютно не втручались".

"Поки немає підтвердження що хтось з людей отримав вогнепальні поранення. Крім того, на цю хвилину, немає повідомлень з жодного медичного закладу, що до них доставлено людей, які отримали будь які тілесні з району КП, можливо надійдуть пізніше, не виключається, за попередніми даними одна особа уже в лікарні, але це поки не офіційно на цю хвилину", - написав він.

За його словами, ймовірно застосовувалась травматична зброя.

"Виглядає поки це так - одна группа активістів напала на іншу, влаштувала вже звичну в наші дні розборку "активістів", завдавши шкоду майну та можливо здоров'ю. Є свідчення, що застосовувалась травматична зброя та біти як з боку нападників так і з боку тих активістів, що там паслись працювали", - додав він.

Він зазначив, що дії правоохоронців, що були поруч з місцем події, та ніби не втручались, будуть проаналізовані.

Фото: місце події (https://www.facebook.com/KyivOperativ)

Київська трасса, пост біля села Дачне. Невідомі в масках зайшли на пост зі сторони села, одразу, як на посту вимкнули...

Опубліковано Олесею Голодок Вівторок, 16 квітня 2019 р.

Кажуть, що когось дуже не влаштовувало те, що не пропускають вантажівки із перегрузом «Київська трасса, пост біля села...

Опубліковано Киев Оперативный Вівторок, 16 квітня 2019 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі на Люстдорфській дорозі невідомі влаштували стрілянину.