ua en ru

Невідомі розгромили вагон електрички Фастів-Київ

Невідомі розгромили вагон електрички Фастів-Київ Фото: розбитий вагон (facebook.com/JSCUkrzaliznytsia/)

За попередніми оцінками, УЗ завдано збитків на 200 тис. гривень

На перегоні Фастів-Мотовилівка Київської області вчора, 10 жовтня, група невідомих зруйнувала вагон приміського електропоїзда №6036 Фастів-Київ. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу "Укрзализниці".

"Вандали розбили всі вікна, вирвали дивани для сидіння, розбили скло автоматичних дверей, пошкодили внутрішнє обладнання салону вагона", - повідомили в УЗ.

Наголошується, що помічник машиніста помітив зловмисників і відразу повідомив в поліцію. При цьому, як повідомляють в компанії, правоохоронці приїхали за неодноразовими викликами на станцію Фастів тільки вранці, 11 жовтня.

Вот в таких комфортных вагонах можно ездить с утра на работу.... Фастов-Киев... А и правда а зачем людей возить в тёплых отапливаемых вагон..... и так сойдёт ....Падлы с Юго-Западной железной дороги ,я покупаю произной, почему я должна ездить на роботу в электричке состав которой с 6 вагонов забитый людьми, а этот особенный вагончик пустой..?????

Опубліковано Natalin Ostapenko Середа, 10 жовтня 2018 р.

В "Укрзалізниці" вважають, що бездіяльність правоохоронних органів "практично заохочує зловмисників і загрожує рецидивами таких інцидентів на залізничному транспорті".

За попередніми оцінками, завдано збитків на 200 тис. гривень.

Фото (info.uz.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що для забезпечення пасажирських перевезень по залізниці протягом найближчих п'яти років необхідно інвестувати понад 111 млрд гривень.