ua en ru

Невідомі обстріляли "штаб корпусу ДНР" в Донецьку з гранатомета

Невідомі обстріляли "штаб корпусу ДНР" в Донецьку з гранатомета Фото: у ДНР обстріляли "штаб корпусу"

Один зі снарядів потрапив в п'ятий поверх будівлі

Невідомі обстріляли так званий "штаб корпусу Донецької народної республіки" в окупованому Донецьку. Про це повідомляє інформаційне агентство "ОстроВ" з посиланням на повідомлення місцевої "активіста" Костянтина Долгова в Twitter.

"Центр Донецька, пряме попадання в штаб корпусу з гранатомета. По 200-300 даних ще немає", - написав Долгов. Зазначимо, що пізніше Долгов видалив свій твіт.

altalt

Фото: результати обстрілу в Донецьку

"ОстроВ" з посиланням на очевидців в соцмережах повідомляє, що з ручного гранатомета був обстріляний "штаб корпусу ДНР" на вулиці Ніколенко, 9. Один із снарядів потрапив в п'ятий поверх будівлі.

Нагадаємо, ватажок ДНР заявив про початок "багаторівневої інтеграції" з Росією. В окупованому Криму створено "комітет по інтеграції Донбасу і Росії".

"Комітет, який був створений в Криму, - це громадська ініціатива. Наш громадський рух "Донецька Республіка" спільно з Кримом зробили це для того, щоб ми як єдине ціле могли існувати разом з Росією. Інтеграція - багаторівнева, не тільки економічна, враховані всі аспекти нашого життя", - заявив він.