ua en ru

Невідомі обстріляли квартиру прес-секретаря Омеляна

Невідомі обстріляли квартиру прес-секретаря Омеляна Фото: наслідки обстрілу (facebook.com/Marina Tomko)

Поліція розпочала розслідування інциденту

У Києві невідомі обстріляли квартиру Марини Томко, яка є прес-секретарем міністра інфраструктури України Володимира Омеляна. Про це повдіомляє РБК-Україна із посиланням на заяву Томко.

За її словами, інцидент стався учора, 9 жовтня 2018, ввечері близько 22:30. Постіл було здійснено у балконне вікно квартири Томко, яка розташована на 20 поверсі будинку.

"Ніхто не постраждав. Пробито зовнішнє скло склопакету, внутрішнє ціле. На місце події майже одразу прибула поліція і слідчі. Розслідуванням справи займаються правоохоронні органи", - написала Марина Томко у Facebook.

Вона також зазначила, що вирішила винести цю ситуацію у публічну площину з метою убезпечення себе і своєї родини від можливих подальших нападів.

"Не хочу пов’язувати цей випадок з професійною діяльністю. Але навіть якщо це хуліганство, це має встановити слідство", - зазначила прес-секретар.

Невідомі обстріляли квартиру прес-секретаря Омеляна

Нагадаємо, 8 жовтня у Миколаєві в результаті нічної перестрілки біля багатоповерхівки був поранений чоловік, поліція затримала двох зловмисників, у яких вилучили кілька пістолетів та помпову рушницю. Потерпілого прооперували.

Раніше, 6 жовтня в Дарницькому районі Києва відвідувачі кафе відкрили стрілянину по охоронцям, в результаті чого постраждали дві людини. Інцидент стався рано вранці в кафе L'Kafa на вулиці Михайла Гришка. За даними поліції, конфлікт спровокували троє нетверезих відвідувачів. Згодом з'ясувалося, що вони є військовими.