ua en ru

Невідомі вночі намагалися підпалити офіс телеканалу ICTV у Києві, - міліція

У Києві вночі 26 листопада невідомі намагалися здійснити підпал офісу телеканалу ICTV на вулиці Паньківській. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС у Києві.

У Києві вночі 26 листопада невідомі намагалися здійснити підпал офісу телеканалу ICTV на вулиці Паньківській.

"Сьогодні близько 4 години ранку по спецлінії "102" до Голосіївського РУ ГУМВС України в м Києві надійшло повідомлення про те, що 2 невідомих чоловіків розбили скло і кинули пляшки із запальною сумішшю біля парадного входу в офісне приміщення, яке належить одному з українських телеканалів", - йдеться в повідомленні.

По приїзду на місце міліція встановила, що близько 4:15 ранку троє невідомих шляхом кидання двох скляних пивних пляшок об'ємом 0,5 л із запальною сумішшю пошкодили скло вітрини центрального входу в приміщення Інституту з проектування штучного волокна, в якому орендує приміщення згаданий телеканал.

"Крім цього, на нижній частині правої колони центрального входу є сліди кіптяви, які виникли від потрапляння запаленої другої пляшки", - зазначили в міліції.

Слідчим відділом Голосіївського РУ ГУМВС України в р. Києві за даним фактом внесено відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопрушення, передбаченого ст. 296 ч. 4 КК України (Хуліганство) - від 3 до 7 років позбавлення волі. Триває подальша перевірка.

Нагадаємо, напередодні міліція порушила справу за фактом підпалу автомобіля, що належить прес-секретаря мера Києва Оксаною Зинов'євою.

Невідомі вночі намагалися підпалити офіс телеканалу ICTV у Києві, - міліція

(Джерело фото: ICTV)