ua en ru

Тіллерсон не впевнений, що зустріч Трампа з Путіним відбудеться

Тіллерсон не впевнений, що зустріч Трампа з Путіним відбудеться Фото: держсекретар США Рекс Тіллерсон (U.S. Department of State)

Президенти можуть провести зустріч на саміті АТЕС у В'єтнамі

Державний секретар США Рекс Тіллерсон заявив, що поки невідомо, чи відбудеться зустріч президента США Дональда Трампа та президента Росії Володимира Путіна на саміті у В'єтнамі. Про це повідомляє Reuters.

Саміт Азіатсько-Тихоокеанського економічного співробітництва (АТЕС) у В'єтнамі розпочнеться цього тижня.

Тіллерсон, виступаючи перед журналістами у Пекіні (Китай), де він супроводжує президента США Дональда Трампа у його азіатському турі, зазначив, що питання полягає у тому, чи матиме зустріч двох президентів достатнє значення.

Нагадаємо, раніше в Росії назвали дату зустрічі Путіна і Трампа. Радник російського глави держави Юрій Ушаков повідомив, що президенти планують провести зустріч у п'ятницю, 10 листопада. Також зазначалося, що там вони можуть обговорити північнокорейську проблему і ситуацію в Сирії.

Трамп виступив у парламенті Південної Кореї, де назвав північного сусіда країни пеклом і попередив про готовність застосувати силу заради збереження миру на Корейському півострові.