ua en ru

Нафта дешевшає на тлі новин із США

Нафта дешевшає на тлі новин із США Фото: ціни на нафту йдуть вниз на тлі зміцнення долара, а також після публікації даних про зростання числа працюючих бурових установок в США

Ціни на нафту штовхає вниз зростання кількості бурових установок в Америці

Ціни на нафту сьогодні, 21 березня, йдуть вниз на тлі зміцнення долара, а також після публікації даних про зростання числа працюючих бурових установок в Сполучених Штатах Америки (США). Про це передає Bloomberg.

На думку аналітиків, зростання числа установок може бути ознакою того, що очікуваного істотного зниження видобутку сировини в Америці може і не відбутися.

Так, котирування травневих ф'ючерсів на марку Brent на лондонській біржі ICE Futures до 8.11 за київським часом знизився на 0,58% - до 40,06 доларів за барель, Ціни контрактів на марку WTI на квітень на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) до цього часу впали на 1,42% - до 38,88 доларів за барель.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ціна північноморської нафти марки Brent сьогодні вранці, 21 березня 2016 року, опустилася нижче позначки в 41 долар за барель.