ua en ru

НБУ очікує призначення нового голови правління ПриватБанку до кінця 2017 року

НБУ очікує призначення нового голови правління ПриватБанку до кінця 2017 року Фото: нового главу "ПриватБанку" очікують до кінця року (НБУ)

Претендент повинен буде тимчасово виконувати свої обов'язки протягом 3 місяців

У Національному банку (НБУ) сподіваються, що новий голова правління "ПриватБанку" буде призначений до кінця 2017 року. Про це сьогодні під час круглого столу заявила заступник голови Національного банку України (НБУ) Катерина Рожкова, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми сподіваємося, що до кінця року наглядова рада визначиться з кандидатурою остаточно і призначить постійного голову правління "ПриватБанку", - сказала вона.

Рожкова повідомила, що на сьогодні вже призначені фінансовий директор, член правління, заступник голови правління і запевнила, що відбір кандидатур був дуже серйозним, а претендентів досить багато.

За її словами, до погодження Національним банком кандидат повинен бути призначений виконуючим обов'язки на строк до трьох місяців.

Нагадаємо, раніше міністр фінансів України Олександр Данилюк заявив, що зараз проходить фінальний етап відбору кандидатів на посаду голови "ПриватБанку".