ua en ru

Назвав Вайнцірля боягузом, тому що хотів захистити "Шальке", - Коноплянка

Назвав Вайнцірля боягузом, тому що хотів захистити "Шальке", - Коноплянка Фото: Євген Коноплянка (instagram.com/konoplyanka.official)

Півзахисник клубу розповів про свій конфлікт з екс-наставником команди

Півзахисник німецького футбольного клубу "Шальке" Євген Коноплянка розповів про свій конфлікт з екс-наставником команди Маркусом Вайнцирлем. Про це повідомляє газеті Bild.

"Я сказав це, бо хотів захистити клуб. Сам особисто не зміг би розвиватися, якщо б продовжували працювати в тому ж дусі. Для мене було очевидно, що якщо він залишиться, то мені краще пакувати валізи", - сказав Коноплянка.

Футболіст розповів, що йому важко повертатися додому в якості гравця національної збірної, коли він потрапляє в заявку на матч у власному клубі.

"Було досить багато моментів, які не міг зрозуміти. Якщо я не підходжу команді - не питання. Замість цього відчував, що виключений з складу без будь-якої причини", - цитує Коноплянку Derwesten.de.

Нагадаємо, німецький футбольний клуб "Шальке" прийме рішення щодо українського фінгера Євгена Коноплянки на початку серпня. При цьому "Шальке" відмовився продавати Коноплянку у "Славію".