ua en ru

Призначена бригада арбітрів на відбірковий матч ЧС-2018 Фінляндія - Україна

Призначена бригада арбітрів на відбірковий матч ЧС-2018 Фінляндія - Україна Фото: Алон Ефет

Головним арбітром матчу призначено став з Ізраїлю

Визначилася бригада арбітрів, які будуть працювати на матчі групи I кваліфікаційного раунду чемпіонату світу 2018 року між національними збірними командами Фінляндії та України. Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

Головним арбітром матчу призначений 44-річний рефері з Ізраїлю Алона Ефет. Асистенти арбітра - Данні Красиков і Амихай Мозес, резервний арбітр - Ерез Папір (всі - Ізраїль). Спостерігач арбітражу - Андреас Шлюхтер (Швейцарія).

Ефет працює арбітром ФІФА з 2011 року. Це перше призначення арбітра з Нетанія на матч за участю національної збірної команди України. Однак українські клуби вже неодноразово перетиналися з офіційною особою матчу з Ізраїлю.

Так, в сезоні 2007/2008 Ефет працював на матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між боснійським "Сараєво" та київським "Динамо". Влітку 2014 арбітр з Ізраїлю отримав призначення на матч плей-офф кваліфікації Ліги Європи між польським "Рухом" і харківським "Металістом", а ще через рік - на гру групового турніру Ліги Європи між дніпровським "непром" і французьким "Сент-Етьєном".

Відбіркова гра Фінляндія - Україна відбудеться 11 червня на стадіоні "Ратина" в Тампере і розпочнеться о 19:00 за київським часом. РБК-Україна проведе трансляцію поєдинку.

Нагадаємо, головний тренер збірної України Андрій Шевченко оголосив список із 23 гравців, викликаних для підготовки та участі у відбірковому матчі ЧС-2018 проти збірної Фінляндії.