ua en ru

Призначено нового директора Житомирського бронетанкового заводу

Призначено нового директора Житомирського бронетанкового заводу Ілюстративне фото (ukroboronprom.com.ua)

Новим директором заводу став Олексій Жуковець

Державний концерн "Укроборонпром" провів конкурс на посаду директора держпідприємства Житомирський бронетанковий завод, в результаті якого переможцем відбору став Олексій Жуковець. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу концерну.

Як повідомляється, відкритий конкурс на посаду був оголошений 7 жовтня поточного року.

"Було подано 38 заяв, з них було сформовано "короткий список" з 6 кандидатів. В рамках номінаційного комітету кандидатами було представлено стратегічне бачення розвитку підприємства і плани першочергових кроків на посаді", - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в концерні, Олексій Жуковець має найбільш відповідний вимогам досвід і представив найбільшу реалістичну стратегію розвитку Житомирської бронетанкового заводу.

Нагадаємо, навесні минулого року журнал "Новий час" опублікував матеріал, в якому стверджувалося, що колишній народний депутат Сергій Пашинський причетний до корупційної схеми на Житомирському бронетанковому заводі. Як приклад привели підозрілий контракт на поставку заводом БМП, які закупили в Польщі, куплені раніше у Чехії як металобрухт, за 20-25 тис. євро. Згодом разом з модернізацією вони обійшлися бюджету в 200 тис. доларів за одиницю.