ua en ru

На Найєма здійснили напад у центрі Києва

На Найєма здійснили напад у центрі Києва Фото: напад на Найєма (РБК-Україна)

Нардеп заявив, що йому нанесли удар у щелепу

На депутата Верховної ради Мустафу Найєма у центрі Києва напали невідомі. Про це нардеп написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Так, інцидент стався у центрі Києва внаслідок конфлікту на дорозі.

Друзья, до вас могут дойти новости о происшествии с моим участием. В целом, ничего экстраординарного. Кубик на...

Опубліковано Mustafa Nayyem 30 квітня 2018 р.

"У цілому нічого екстраординарного. "Кубик" на перехресті бульвару Шевченка з Хрещатиком вирішив, що у нього більше прав і спробував підрізати", - зазначив парламентар.

Депутат написав, що згодом почалася перепалка.

"Водій і пасажир "кубика" помінялися місцями і вирішили викликати своїх хлопців. Приїхали хлопці, людей четверо-п'ятеро. Перепалка закінчилася бійкою. Ну, як бійкою - дали в щелепу, далі якийсь час пам'ятаю смутно; наздогнати не вийшло", - зазначив депутат.

За словами Найєма, у нього перелом щелепи. Парламентар заявив, що інцидент не пов'язаний з його депутатською діяльністю, і посвідчення нардепа він не пред'являв.

"Тепер у лікарні, перелом щелепи і ще чогось... Це не стосується моїх депутатських повноважень, посвідчення не показував, і це не пов'язано з моєю політичною діяльністю. Патрульну викликав по 102 як звичайний громадянин; приїхали в розумні строки; всі дані автомобілів, фото учасників події передав ", - підкреслив депутат ВР.

Нагадаємо, в березні в Києві співробітники поліції затримали сімох учасників зіткнень, під час яких побили народного депутата Юрія Левченка.