ua en ru

Повінь у В'єтнамі: кількість жертв зросло до 54 осіб

Повінь у В'єтнамі: кількість жертв зросло до 54 осіб Фото: повінь (twitter.com/elyk_novak)

Всього 39 осіб вважаються зниклими безвісти

Кількість жертв в результаті повені у В'єтнамі станом на 14 жовтня 2017 року зросла до 54 людини. Про це повідомляє Channel News Asia.

"Щонайменше 54 людини загинули в результаті повеней і зсувів в північному і центральному В'єтнамі", - йдеться в повідомленні агентства з запобіганню стихійних лих.

Згідно з інформацією агентства, 39 осіб вважаються зниклими безвісти. Крім того, на цьому тижні близько 317 будинків впали в результаті повеней і зсувів, а понад 34 тис. інших будинків були затоплені або пошкоджені.

Так, понад 22 тис. гектарів рису також були розмиті повінню, а близько 180 тис. тварин були вбиті або змиті.

Також, повені торкнулися сім з 77 провінцій Таїланду, сусіда В'єтнаму на заході, де були розмиті понад 480 тис. гектарів сільськогосподарських угідь.

За словами міністра сільського господарства Нгуєн Сюань Куонга, повені, які сталися у В'єтнамі цього тижня, починаючи з понеділка, є найсильнішими за останні роки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що число жертв в результаті повені у В'єтнамі перевищило півсотні людей. Стихійне лихо ізолювало безліч районів через зсуви та створило великі пробки.