ua en ru

Повінь у Тбілісі: рівень води в річці Вєрє знизився

Повінь у Тбілісі: рівень води в річці Вєрє знизився Фото: повінь у Грузії

У місті ведуться очисні роботи

Рівень води в річці Вєрє, яка вийшла з русла, в результаті чого сталася повінь у Тбілісі, знизився - рятувальники виявили затоплені машини. Про це повідомляє "Грузія Online" з посиланням на телекомпанію "Руставі-2".

Відзначається, що в місті і в зоопарку ведуться очисні роботи.

"Працюють трактори, виносимо цю масу, бруд, і думаю, якщо не сьогодні, то завтра вже хочемо очистити територію, щоб дістатися до адміністрації. Не може дійти до нижньої частини, тому що неможливо - затоплено", - сказав президент кінологічної федерації Грузії Гія Гіоргадзе.

На місці знаходяться рідні та близькі безвісти зниклих людей, однак поки що тіла загиблих не виявлено.

Відео - повінь у Тбілісі: рівень води в річці Вєрє знизився

Яу раніше повідомлялось, у результаті повені в Тбілісі загинули 13 чоловік, 24 вважаються зниклими безвісти. "На даний момент зниклими безвісти вважають 24 людини, і їх пошуки здійснюється в інтенсивному режимі", - повідомив міністр внутрішніх справ Грузії Вахтанг Гомелаури.

Нагадаємо, що повінь у Тбілісі стався у ніч на 14 червня в результаті підвищення рівня води в річці Вірі після багатогодинної зливи. У місті пошкоджено дороги та інфраструктура, також затоплений зоопарк, в результаті чого багато тварини опинилися на волі. Варто також відзначити, що в ході операції по вилову звірів, частина з них були приспані і повернуті в клітини, а частина поліцейським довелося застрелити.