ua en ru

Навальний показав колекцію годинників Пєскова

Навальний показав колекцію годинників Пєскова Годинник Пєскова

Навка, нібито подарувала Пєскову годинник за 600 тис. дол., до весілля з ним не могла платити за комуналку.

Російський опозиціонер Олексій Навальний оприлюднив фотографії спікера російського Президента Володимира Путіна Дмитра Пєскова, де останній фігурує з різними дорогими годинниками. Фото представлені на сайті Навального.

"Демонстративна брехня голів-прес-секу Дмитра Пєскова щодо своїх годин за 37 мільйонів рублів жахливо дратує. Він продовжує наполягати на тому, що це весільний подарунок дружини, незважаючи на те, що ми чітко встановили: в цих годинниках він з'являвся як мінімум за три місяці та весілля. Крім того, є великі сумніви, що Тетяна Навка, хоч і була олімпійською чемпіонкою, має достатньо доходів для таких подарунків", - пише опозиціонер.

Він також нагадав, що не так давно олімпійська чемпіонка, а нині дружина Пєскова заявляла, що у неї не вистачає коштів для оплати комунальних послуг.

"Я закликаю всіх, в першу чергу журналістів, тему дотискати. Вона має принципово важливе значення для суспільства", - підкреслив Навальний.

Нагадаємо, на своєму весіллі 1 серпня Пісків з'явився з годинником Richard Mille RM 52-01, вартістю понад 600 тис. дол. і випущений тиражем в 30 екземплярів.

Фото: navalny.com