ua en ru

Нацрада просить МВС і МЗС переглянути робочі візи російських журналістів

Нацрада просить МВС і МЗС переглянути робочі візи російських журналістів Фото: Юрій Артеменко повідомив про підсумки засідання Нацради

За словами голови Нацради, особливо ця стосується журналістів, які приїхали в Україну після початку війни

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення просить Міністерство внутрішніх справ (МВС) та Міністерство закордонних справ (МЗС) переглянути робочі візи російських журналістів. Про це у Facebook написав глава Нацради Юрій Артеменко.

"Дав протокольне доручення на звернення в МВС і МЗС з проханням переглянути робочі візи російським журналістам на предмет цілі їх роботи на території України, особливо тих, які приїхали після початку війни в Україні", - заявив Артеменко.

Артеменко також повідомив, що в 2015 році Нацрада виявила 96 випадків ознак порушення вимог чинного законодавства в діяльності 8 телерадіомовних організацій.

Декілька найважливіших новин з сьогоднішнього засідання:1. У 2015 р. моніторингами НацРади було виявлено 96 випадків оз...

Опубликовано Юрием Артеменко 25 февраля 2016 г.

Нагадаємо, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телеканалу "Інтер" через трансляцію російських фільмів та інцидент із креативним продюсером програми "Подробиці тижня".