ua en ru

Нацрада закликала канали внести корективи в програму в зв'язку з річницею подій на Майдані

Нацрада закликала канали внести корективи в програму в зв'язку з річницею подій на Майдані
Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення закликає українські телеканали внести корективи у свою програмну сітку 29-30 листопада у зв'язку з торішніми подіями на Майдані.

Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення закликає українські телеканали внести корективи у свою програмну сітку 29-30 листопада у зв'язку з торішніми подіями на Майдані. Про це в ході брифінгу заявив член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Олександр Ілляшенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми ще не знаємо, але суспільство очікує, що якісь траурні процедури будуть оголошені в наступні вихідні 29-30 листопада, тому що, як ви пам'ятаєте, це дні подій на Майдані. Тут телеканали повинні вносити певні корективи", - заявив Ілляшенко.

Він також додав, що сьогодні Нацрадою було підписано звернення до всіх теле - і радіо організаціям з проханням 22 листопада, в День пам'яті жертв голодомору, переглянути всі законодавчі акти і положення про день жалоби, і врахувати їх у формуванні своєї ефірної сітки.

Нагадаємо, Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення закликає канали відмовитися від російської кінопродукції, що розпалює ворожнечу.