ua en ru

Нацрада з телерадіомовлення Держкомтелерадіо просить звільнити главу Одеської ОДТРК

Національна рада з телерадіомовлення просить Державний комітет телебачення і радіомовлення України звільнити із займаної посади голову Одеської обласної державної телерадіокомпанії (ОДТРК) Марину Аксьонову.

Національна рада з телерадіомовлення просить Державний комітет телебачення і радіомовлення України звільнити із займаної посади голову Одеської обласної державної телерадіокомпанії (ОДТРК) Марину Аксьонову. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Нацради з телерадіомовлення.

За інформацією Нацради, було прийнято рішення звернутися до Держкомітету телебачення і радіомовлення з проханням розглянути питання про невідповідність займаній посаді нинішнього директора ОДТРК Аксьонової М.В.".

Голова Нацради Юрій Артеменко зазначив, що Одеська ОДТРК несвоєчасно подала документи щодо внесення змін до ліцензії, хоча апарат регуляторного органу неодноразово звертався до неї.

Як повідомляється, за результатами обговорення було прийнято рішення визнати порушення Одеської ОДТРК ч. 4 ст. 35 Закону України "Про телебачення і радіомовлення" та переоформити ліцензії на мовлення.